Bescherming van gegevens

Wij weten, dat voor u de zorgvuldige omgang met uw persoonlijke gegevens belangrijk is. Daarom hechten wij waarde aan uw vertrouwen, dat Miriale gewetensvol met deze gegevens omgaat.

Bij alle processen in de gegevensverwerking handelen wij overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Uw gegevens, die voor de zakelijke afwikkeling benodigd zijn, worden opgeslagen.

Om met u per e-mail te kunnen communiceren, slaan wij uw e-mail adres op, dat wij via nieuwsbrief-abonnement, via uw internet-bestelling of ook via e-mail contact verkregen hebben.

Voorzover u principieel geen e-mails van ons wilt ontvangen, kunt u op elk gewenst moment het gebruik van uw e-mail adres laten annuleren.

Mocht u voortaan algemeen onze interessante informatie en aanbiedingen niet meer willen ontvangen, kunt u bij ons het gebruik van uw gegevens voor reclame laten annuleren.

De informatie die op dit document wordt verzameld is bestemd voor het interne gebruik van Provea SA door middel van een verwerking van gegevens. Deze mag evenwel doorgegeven worden aan de organismen die contractueel verbonden zijn met Provea SA. De wet van 8 december 1992 in verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van gegevensverwerkingen, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan.

Nieuwsbrief afbestellen

Uw winkelmandje

Artikel

hoeveelheid

prijs

Supp.

Totaal excl. levering

Leveringskosten

Totaal