Unsere Garantie für Sie

Buitengewone kwaliteit !

Al onze producten zijn uitsluitend bij Editions Atlas verkrijgbaar. Met bijna vijftig jaar kennis en ervaring zijn wij bijzonder zorgvuldig bij de vervaardiging van onze hoogkwalitatieve drukwerken en waardige verzamelobjecten voor het hele gezin.

Snelle en betrouwbare levering !

Al onze producten worden na ontvangst van uw bestelling binnen drie tot vier weken direct per post aan u verstuurd indien de voorraad strekt.

Volledig wettelijk recht van teruggave !

U ontvangt alle zendingen van Editions Atlas met het volledige wettelijke recht van teruggave. Mocht u met onze producten, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn, dan heeft u 14 dagen tijd om uw bestelling, zonder verdere uitleg, op eigen kosten aan ons terug te sturen. Zodra uw terugzending bij ons aankomt, wordt uw rekening geannuleerd.

Geheel zonder risico !

Editions Atlas is geen club en er is voor u geen minimale bestellingswaarde. Wij zijn overtuigd, dat de kwaliteit en de prijs/prestatie verhouding van al onze aanbiedingen u steeds geheel zullen overtuigen. Als u besluit, een van de hoogwaardige verzamelingen van Editions Atlas aan te schaffen, heeft u op elk gewenst moment het recht, deze zonder enige opgave van redenen te stoppen. Een berichtje per e-mail, post of telefoon is voldoende.

Ongeëvenaarde prijzen!

U kunt onze grote keuze aan producten altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkrijgen, omdat wij deze direct per post, zonder omwegen via handelaren, aan uw adres versturen. Alleen op die manier is de aantrekkelijke prijs van uiterst zorgvuldig uitgevoerde drukwerken, modellen en verzamelobjecten in beperkte oplage mogelijk.

Eenvoudige betaling !

U betaalt elk product van Editions Atlas pas na ontvangst per acceptgiro.

Uw winkelmandje

Artikel

hoeveelheid

prijs

Supp.

Totaal excl. levering

Leveringskosten

Totaal